Programma's

Invictus Coaching biedt een aantal diensten aan. Naast een intensief 1 op 1 traject en een small group traject bestaat er ook de mogelijkheid tot het boeken van een lezing met betrekking tot stress- en slaapmanagement. Hieronder een korte uitleg over de inhoud van ons aanbod.

In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om een pakket op maat in te kopen. Hierover informeren we je graag, wanneer nodig.

Waar wij goed in zijn

Aanbod

1. Transformation programma

Intensieve 1 op 1 coaching met als resultaat  een krachtiger leven.

2. Evolve programma

Small group coaching waarin je leert van elkaar en het begin maakt naar een betere lifestyle.

3. Lecture

Op locatie een lezing over stress- en slaapmanagement.

Transformation programma

Één op één

Veranderingen op een dieper level! Een krachtigere mindset en betere gewoontes worden gecreëerd. Fysiek en mentaal halen we het beste uit je zodat je sterker, weerbaarder en efficiënter wordt. Naast personal training gaan we gerichte strategieën ontwikkelen die werken voor jou als individu, zodat je sneller je valkuilen leert te onderkennen en omzeilen.

Voor de zakelijke performer die klaar is met het maken van excuses en eindelijk dingen wil gaan aanpakken. Het resultaat: de regie terugkrijgen over een gedisciplineerder en efficiënter leven. Verbeterde relaties met je naasten, collega’s en personeel.

Evolve programma

Small group

Samen met gelijkgestemden ga je in 12 weken de eerste stappen zetten naar een betere versie van jezelf. Je leert hoe je slechte gewoontes kunt vervangen door goede gewoontes. Naast fysieke training krijg je onderricht in voeding, stress- en slaapmanagement en mindsettraining. Ook krijg je een kijkje in de valkuilen van je groepsgenoten en hoe zij hier mee om gaan.

Zeer geschikt voor managementteams of zakelijke performers die, naast het verbeteren van hun gezondheid, willen netwerken.

Lecture

Wanneer je je managementafdelingen(en) bewuster wil maken van de impact van een (gebrek) aan evenwicht en herstel, kan een lezing over stress- en slaapmanagement zeer waardevol zijn. In begrijpelijke taal kom ik op locatie om inzichten te geven. De lezing duurt een uur waarna er tijd is om vragen te stellen.