Programma's

Het kernaanbod van Invictus High Performance Coaching bestaat uit de programma’s ‘Peak Performance’ en ‘Leaderschip Mastery’. Bij het eerste programma bouwen we aan de juiste mindset en structuren zodat je het maximale uit jezelf kunt halen, elke dag weer. In het tweede programma gaan we de transformatie die je hebt gecreëerd in  het ‘Peak Performance’ programma nóg meer verdiepen  om je te positioneren als inspirerende en krachtige leider en bouwer van high performance teams. 

In bepaalde gevallen is het ook mogelijk om een pakket op maat in te kopen. Hierover informeren we je graag, wanneer nodig.

Waar wij goed in zijn

Aanbod

1. Peak Performance programma

Optimaliseer je performance d.m.v. het implementeren van krachtige structuren en gewoontes.

2. Leadership Mastery programma

Ga de verdieping in op de gebieden krachtig leiderschap en het bouwen van een high performance team.

3. Lecture

Op locatie een lezing over stress- en slaapmanagement, weerbaarheid en krachtig leiderschap.

Peak Performance programma

Transformeer jezelf

De basis van maximale performance begint bij fysieke en mentale weerbaarheid. Tijdens dit traject gaan we bouwen aan een krachtige kernidentiteit en mindsets. We transformeren je naar de persoon die je moet zijn om te doen wat je moet doen. We gaan werken aan stress- en slaapmanagement, het identificeren van belemmerende gedachtes en gewoontes en gaan krachtige structuren implementeren zodat je elke dag op je best kunt presteren, zowel zakelijk als privé.

Voor de zakelijke performer die klaar is met het maken van excuses en eindelijk dingen wil gaan aanpakken. Het resultaat: de regie terugkrijgen over een gedisciplineerder en efficiënter leven. Verbeterde relaties met je naasten, collega’s en personeel.

Leadership Mastery programma

Krachtig en inspirerend leiderschap

Nadat je jezelf op orde hebt gebracht d.m.v. het Peak Performance programma gaan we de verdieping in met krachtig leiderschap en het bouwen van een high performance team.

Dit gaan we doen d.m.v. de volgende pijlers: ‘persoonlijk leiderschap’, ‘visie’, ‘effectieve en krachtige comunicatie’, ’emotieregulatie’, ‘besluitvaardigheid’ en ‘bouw een high performance team’. 

Nadat je dit programma hebt afgerond  heb je jezelf en je team getransformeerd in leeuwen en zul je op zakelijk en privé vlak excellereren.

Lecture

Wanneer je je managementafdelingen(en) bewuster wil maken van de impact van een (gebrek) aan evenwicht en herstel, kan een lezing over stress- en slaapmanagement zeer waardevol zijn. In begrijpelijke taal kom ik op locatie om inzichten te geven. De lezing duurt een uur waarna er tijd is om vragen te stellen.