high performance coaching

Pilot aanbieding

Voor de pilot van een nieuw te lanceren traject zijn wij op zoek naar 2-3 succesvolle high performers die kampen met problemen als slaapgebrek, onbalans tussen zakelijk en privé, vermoeidheid, gebrek aan focus en/of fysieke ongemakken.

Tijdens dit nieuwe traject gaan we al deze zaken structureel en evidence-based aanpakken d.m.v. coaching in bewegen, high performance en lifestyle.

Het doel is dat je na dit traject mentaal en fysiek weerbaarder bent, wat zich uit in krachtiger leiderschap, zowel op privégebied als zakelijk vlak.

De coaching zal naast fysieke training bestaan uit:

  • Ontwikkelen kernidentiteit en mindsets
  • Onderricht in stress- en slaapmanagement
  • Inventariseren eigen valkuilen
  • Implementeren duurzame strategieën
  • Module krachtig leiderschap
  • Module krachtig ouderschap/partnerschap

"Creëer een alles-in-één-leven"

Duur van het traject: 6 maanden

Aantal sessies per week: 2x 45 minuten fysieke training, 1x 45 minuten coaching op performance en leiderschap

Wat andere cliënten zeggen over Invictus High Performance Coaching

Het coaching traject bij Toby van Invictus High Performance Coaching helpt me bij stellen van zakelijke én persoonlijke doelstellingen, en biedt praktische technieken en suggesties om deze te bereiken.

Concreet helpt Toby met het bepalen van mijn kernidentiteit, en het aanleren van de juiste growth mindset. Hierdoor word ik effectiever als persoon en als leider.
Dankzij mijn nieuwe leiderschapsstijl zie ik op korte termijn al duidelijk resultaat voor mezelf, mijn team en organisatie.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik gedurende de rest van het traject, maar ook na afloop, me ga blijven ontwikkelen tot de integere en krachtige leider die ik wil zijn.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

"Fysieke en mentale weerbaarheid "

Al ruim 4 jaar was ik op zoek naar een voor mij juiste balans tussen werk en privé.
Een drukke, veeleisende baan naast een gezin met 2 jonge kinderen en nog tijd vinden voor sport bleef een grote uitdaging voor mij. Ik wist vaak wel wat ik moest veranderen maar de patronen doorbreken was erg moeilijk.

Dankzij mijn vrouw kwam ik in contact met Invictus High Performance Coaching. Voor mij een gouden zet. De combinatie van mentale weerbaarheid verbeteren en krachttraining was de sleutel voor mij. Dat maakt het aanbod van Toby ook uniek. Toby is een gepassioneerde high performance coach die je duidelijk maakt hoe belangrijk de relatie is tussen mind en body.

Door o.a. inzichten in slaap- en stress management heb ik de mogelijkheid gepakt niet alleen de juiste balans te vinden maar om grote stappen te maken in mijn persoonlijke groei zowel als manager maar ook als vader.
Soms confronterend maar uiteindelijk erg inspirerend. In één woord geweldig!

Maurice van Montfort

Senior Management bij ASML

"Krachtig leiderschap"

Investering:

Normaal

€15.000 ex BTW

Tijdelijke actie:

€9.997 ex BTW