high performance coaching

Peak Performance Bootcamp

 

Ben jij klaar om je ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen?

Welkom bij onze Peak Performance Bootcamp, ontworpen om ondernemers en andere (zakelijke) leiders te helpen hun potentieel te ontgrendelen, persoonlijke groei te stimuleren en de weg naar succes te effenen. De start van krachtig persoonlijk leiderschap.

Waarom deelnemen aan ons programma?

Transformeer je Mindset: Leer hoe je je denkwijze kunt versterken en obstakels kunt overwinnen. We helpen je bij het ontwikkelen van een mindset voor succes.

😴 Verbeter je Slaap: Ontdek bewezen technieken om je slaapkwaliteit te verbeteren, zodat je elke dag energiek en gefocust kunt beginnen.

💪 Bouw Krachtige Gewoontes op: Krijg inzicht in het proces van gewoonte-ontwikkeling en pas deze kennis toe om positieve veranderingen te creëren.

🧘 Optimaliseer Stressmanagement: Leer strategieën om stress te verminderen en emotionele balans te behouden, zelfs in uitdagende situaties.

Wat bieden we?

📆 4 Weken Coaching: Wekelijkse coaching in een small group setting (max. 6 personen). Begeleiding en ondersteuning gedurende het programma om ervoor te zorgen dat je succes boekt.

🔑 Praktische Tips: Direct toepasbare adviezen en technieken om je vooruitgang te versnellen.

💪 Multidisciplinair: We focussen niet op één domein maar werken holistisch om de grootst mogelijke resultaten te creëren.

💪 Bewegen: 45 minuten per week krachttraining met begeleiding, aangevuld met een bodyweight programma voor thuis.

👥 Gemeenschap: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers die elkaar ondersteunen op hun reis naar succes.

Investeer in jezelf en je onderneming

Deze 4 weken zullen niet alleen je persoonlijke groei stimuleren, maar ook de groei van je onderneming bevorderen. Het is tijd om in jezelf en je toekomst te investeren.

Meld je vandaag aan en verander de manier waarop je onderneemt!

Dit is jouw kans om de weg naar succes te plaveien, stress te verminderen en te floreren als ondernemer. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

"Creëer meer vrije tijd door verbeterde effectiviteit en productiviteit"

Om te worden wat je nog nooit bent geweest, moet je doen wat je nog nooit hebt gedaan.

 

#InvictusMindset

Wat andere cliënten zeggen over Invictus High Performance Coaching

Het coaching traject bij Toby van Invictus High Performance Coaching helpt me bij stellen van zakelijke én persoonlijke doelstellingen, en biedt praktische technieken en suggesties om deze te bereiken.

Concreet helpt Toby met het bepalen van mijn kernidentiteit, en het aanleren van de juiste growth mindset. Hierdoor word ik effectiever als persoon en als leider.
Dankzij mijn nieuwe leiderschapsstijl zie ik op korte termijn al duidelijk resultaat voor mezelf, mijn team en organisatie.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik gedurende de rest van het traject, maar ook na afloop, me ga blijven ontwikkelen tot de integere en krachtige leider die ik wil zijn.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

"Fysieke en mentale weerbaarheid "

Al ruim 4 jaar was ik op zoek naar een voor mij juiste balans tussen werk en privé.
Een drukke, veeleisende baan naast een gezin met 2 jonge kinderen en nog tijd vinden voor sport bleef een grote uitdaging voor mij. Ik wist vaak wel wat ik moest veranderen maar de patronen doorbreken was erg moeilijk.

Dankzij mijn vrouw kwam ik in contact met Invictus High Performance Coaching. Voor mij een gouden zet. De combinatie van mentale weerbaarheid verbeteren en krachttraining was de sleutel voor mij. Dat maakt het aanbod van Toby ook uniek. Toby is een gepassioneerde high performance coach die je duidelijk maakt hoe belangrijk de relatie is tussen mind en body.

Door o.a. inzichten in slaap- en stress management heb ik de mogelijkheid gepakt niet alleen de juiste balans te vinden maar om grote stappen te maken in mijn persoonlijke groei zowel als manager maar ook als vader.
Soms confronterend maar uiteindelijk erg inspirerend. In één woord geweldig!

Maurice van Montfort

Senior Management bij ASML

"Krachtig leiderschap"

Investering:

Normaal

€899 ex BTW

Tijdelijke actie:

€599 ex BTW