high performance coaching

Peak Performance

Mindset en discipline zijn belangrijk wanneer we bovengemiddelde resultaten willen behalen. Echter is het zeer moeilijk om een positieve mindset en een sterke discipline te handhaven wanneer we mentaal, fysiek en emotioneel niet weerbaar zijn en kampen met vermoeidheid door gebrekkinge slaapkwaliteit en kwantiteit.

 

Tijdens dit programma gaan we naar de kern. We gaan werken aan structuren die ervoor zorgen dat we elke dag krachtig en energiek kunnen beginnen. Dit doen we door het ontwikkelen van een sterke kernidentiteit, het optimaliseren van de hierboven genoemde mentale, fysieke en emotionele weerstand en we creëren krachtige routines. Deze routines zijn essentieel omdat ze ervoor zorgen dat we alle mentale, fysieke en homonale processen optimaliseren zodat we kunnen excellereren, zowel zakelijk als privé.

Inbegrepen in het traject:

  • 6 Maanden intensieve coaching
  • Ontwikkelen kernidentiteit en mindsets
  • Onderricht in stress- en slaapmanagement
  • Inventariseren eigen valkuilen
  • Implementeren duurzame strategieën
  • Tweemaal per week personal training
  • Leiderschap en communicatie

"Creëer meer vrije tijd door verbeterde effectiviteit en productiviteit"

Duur van het traject: 6 maanden

Aantal sessies per week: 2x 45 minuten fysieke training, 1x 45 minuten coaching op performance en leiderschap

Wat andere cliënten zeggen over Invictus High Performance Coaching

Het coaching traject bij Toby van Invictus High Performance Coaching helpt me bij stellen van zakelijke én persoonlijke doelstellingen, en biedt praktische technieken en suggesties om deze te bereiken.

Concreet helpt Toby met het bepalen van mijn kernidentiteit, en het aanleren van de juiste growth mindset. Hierdoor word ik effectiever als persoon en als leider.
Dankzij mijn nieuwe leiderschapsstijl zie ik op korte termijn al duidelijk resultaat voor mezelf, mijn team en organisatie.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik gedurende de rest van het traject, maar ook na afloop, me ga blijven ontwikkelen tot de integere en krachtige leider die ik wil zijn.

Els Verhoeven

Sales Director, Europe, Middle East and Africa Security Products, Johnson Controls

"Fysieke en mentale weerbaarheid "

Al ruim 4 jaar was ik op zoek naar een voor mij juiste balans tussen werk en privé.
Een drukke, veeleisende baan naast een gezin met 2 jonge kinderen en nog tijd vinden voor sport bleef een grote uitdaging voor mij. Ik wist vaak wel wat ik moest veranderen maar de patronen doorbreken was erg moeilijk.

Dankzij mijn vrouw kwam ik in contact met Invictus High Performance Coaching. Voor mij een gouden zet. De combinatie van mentale weerbaarheid verbeteren en krachttraining was de sleutel voor mij. Dat maakt het aanbod van Toby ook uniek. Toby is een gepassioneerde high performance coach die je duidelijk maakt hoe belangrijk de relatie is tussen mind en body.

Door o.a. inzichten in slaap- en stress management heb ik de mogelijkheid gepakt niet alleen de juiste balans te vinden maar om grote stappen te maken in mijn persoonlijke groei zowel als manager maar ook als vader.
Soms confronterend maar uiteindelijk erg inspirerend. In één woord geweldig!

Maurice van Montfort

Senior Management bij ASML

"Krachtig leiderschap"

Investering:

Normaal

€8900 ex BTW

Tijdelijke actie:

€6.997 ex BTW